• Brievenbuspakketje in Nederland 2,79 en Belgie voor maar 3,95
  • Bezorgen in Nederland voor maar 4,95 en vanaf 50 Euro Gratis - Belgie 8,95 en vanaf 75 Euro Gratis!
  • Achteraf Betalen met Klarna
  • Iedere Week Nieuwe AANBIEDING(EN)!
  • GRATIS Cadeautjes bij uw Bestelling!
  • Brievenbuspakketje in Nederland 2,79 en Belgie voor maar 3,95
  • Bezorgen in Nederland voor maar 4,95 en vanaf 50 Euro Gratis - Belgie 8,95 en vanaf 75 Euro Gratis!
  • Achteraf Betalen met Klarna
  • Iedere Week Nieuwe AANBIEDING(EN)!
  • GRATIS Cadeautjes bij uw Bestelling!

Bedankjes Vrijwillegers

Persoonlijke bedankjes voor vrijwilligers

Iedereen wordt blij van een bedankje. Ook personeel, zakenrelaties, klanten én vrijwilligers. Bedank hen met een persoonlijk presentje en laat zien dat je ze waardeert. Met onze bedankjes vrijwilligers breng je altijd een leuke reactie teweeg, voor wie of voor welke gelegenheid het ook is.

Goed om te weten: alle bedankjes in de shop zijn te personaliseren met een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Naast makkelijk online bestellen, kun je ook een offerte aanvragen. Handig bij grotere bestellingen!

Door de productie in eigen huis kunnen we snel leveren tegen scherpe prijzen. Vragen of eerste een offerte? vul ons contact formulier in op de site of stuur gerust een mail naar contact@garden-select.nl

Bedankjes voor alle vrijwilligers

Vrijwilligers steken hun liefde, tijd en moeite in hun werk en mogen hiervoor wel eens goed beloond worden. Bedank de vrijwilligers voor hun werk binnen jouw organisatie, stichting of vereniging met een origineel cadeau als teken van waardering. Vooral wanneer ze het niet verwachten, kun je ze goed verrassen met een mooi gebaar.

Ben je meer opzoek naar een bedankje voor personeel? Bekijk dan onze selectie zakelijke bedankjes. Verrassend, persoonlijk en per stuk te bestellen.

Hoe bedank je vrijwilligers

Met een mooi bedankje natuurlijk! Vrijwilligers kun je bedanken voor hun inzet wanneer ze afscheid nemen maar natuurlijk ook gedurende hun loopbaan. Geef als bedankjes vrijwilligers iets lekkers weg zoals chocolade, snoepjes, spekjes of pepermuntjes. Een item als gevuld koekblik of fles wijn is ook een mooie optie.

Origineel bedankje met personalisatie

Wil je echt iets origineels weggeven? Personaliseer dan je bedankje. Denk hierbij aan een elegant en fraai emmertje met eigen tekst. Voeg het bedrijfslogo en/of tekst toe of een mooie foto van het team of de vrijwilliger zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is geheel aan jou.

Vrijwilligers, bedankt!

Vrijwilligers zorgen vaak dat andere in het zonnetje staan, terwijl ze het zelf ook verdienen. En vrijwilligers in het zonnetje zetten was nog nooit zo gemakkelijk. Stel iets moois samen, personaliseer je bedankje en bestel de bedankjes vrijwilligers direct voor iedereen.

Bedankjes Vrijwilligers

Heeft u interesse in bedankjes voor vrijwilligers, laat het ons weten en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden door te bespreken. U kunt contact opnemen met onderstaand contactformulier.

Bedankjes Vrijwilligers